ΟΙ 11 ΠΙΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΤΑ ΜΜΜ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  1. Ο «ΘΑ ΜΠΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ»

Σε κοιτάει με ορθάνοιχτα μάτια. «Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μπεις μέσα εκτός και αν γίνεις αερικό» θες να του πεις, αλλά δεν το λες παρά μόνο τον κοιτάς με ύφος «LOL, δεν τολμάς φιλαράκι«. Αλλά είναι σίγουροι πως ξέρουν καλύτερα από σένα και τολμούν, πάντα τολμούν.

2. Ο «ΑΚΡΟΒΑΤΗΣ»

Και μερικές φορές, μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να συνεχίσετε, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει. Αυτοί οι άνθρωποι περίμεναν υπομονετικά για το λεωφορείο και αυτός ο μάγκας κάθε μα κάθε φορά με ένα «Ουπς συγγνώμη», με ένα «Ε, σας πειράζει λίγο να…» ανοίγει δρόμο μέσα σε ένα δάσος από κουρασμένους μετακινούμενους, προκειμένου να φτάσει στην κουλ πίσω τέρμα θέση.

3. Ο «ΡΕΪΒΑΣ»

Κάθεσαι εκεί, ασχολείσαι με τη δουλειά σου, κοιτάζοντας τον κόσμο που ανεβαίνει και κατεβαίνει, όταν ακούς το «τσουκ, τσου, τσουκ…». Οι ρυθμικοί χτύποι από τα ακουστικά του είναι αρκετά δυνατά, ώστε μπορείς να ακούσεις καθέναν από αυτούς. Είναι αδιάκοπο. Δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτε άλλο πέρα από το  «τσουκ, τσου, τσουκ…» αυτού του τύπου με το wedge κούρεμα και το δυνατό techno του.

4. ΤΟ «ΑΓΑΛΜΑ»

Τον εντοπίζεις, καταλαμβάνει έναν ολόκληρο διάδρομο γιατί δεν μπορεί να ενοχληθεί και να μετακινηθεί πιο πέρα. Παίρνεις μια βαθιά αναπνοή: «Μπορείτε να…», αλλά πριν μπορέσεις να ολοκληρώσεις την πρόταση, αφροί βγαίνουν από το στόμα σου και «ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ». Έχεις γίνει κατακόκκινος, αλλά δεν σε νοιάζει. Ο εγωισμός των μετακινούμενων είναι ο χειρότερος.

5. Ο «ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΗΣ»

Κοίτα, όλοι μας πεινάμε όταν γυρνάμε σπίτι, αλλά είναι και εκείνος ο τύπος ο οποίος δεν μπορεί να περιμένει μερικές στάσεις μέχρι να φτάσει σπίτι και να ορμήσει στο φαγητό και έτσι όλο το μετρό, λεωφορείο κ.ο.κ. μυρίζει σαν σχολική καντίνα.

6. Ο «ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ»

«Ειι…» ψιθυρίζεις, γέρνοντας προς τη γυναίκα που ρίχνει το περιτύλιγμα της σοκολάτας που έφαγε στο πάτωμα. Σε αγνοεί. «Ειι…δεν είχα καταλάβει ότι αυτό ήταν ο τόπος για τα σκουπίδια». Σε αγνοεί ξανά, καθαρίζοντας τις τσέπες της από τα σκουπίδια πριν κατέβει στη στάση. «Απλά πάρτε τα σκουπίδια μαζί σας, Χριστέ μου». Φυσικά δεν είπες τίποτα από όλα αυτά δυνατά. Εντούτοις έκανες ένα τέρμα δυσφημιστικό post ή tweet και αυτό είναι που μετράει, σωστά;

7. Ο «ΣΑΚΙΔΙΑΚΙΑΣ»

Γεια σας, σας καλωσορίζουμε στο Φλιπεράκι των μετακινούμενων, το μοναδικό παιχνίδι όπου οι απρόσεκτοι μετακινούμενοι χτυπάνε πάνω στους συνεπιβάτες τους με τη μεγάλη τσάντα τους (ΣΟΒΑΡΑ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ, ΤΟΥΒΛΑ;) με την ευκαιρία να κερδίσουν στεναγμούς και επιθετικά βλέμματα και άγριες ματιές από τους διπλανούς. Καλή τύχη!
Όχι, αλλά πραγματικά, απλά βάλτε την τσάντα στα πόδια σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. Απλά κάντε αυτό. Ευχαριστώ.

8. Ο «VIP»

«Με συγχωρείτε, θα μπορούσα να καθίσω σας παρακαλώ»; Είναι μεγαλύτερος σε ηλικία με ευγενική φυσιογνωμία, με μια εγχείριση ισχίου στο ενεργητικό του και αρθρώσεις που σκούζουν. Όλοι τον αγνοούν…μάλλον θα είναι όλοι τους κατατονικοί ή ξαφνικά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα σχέδια στο πάτωμα. Τι σύμπτωση, ε;

9. Ο «ΞΑΠΛΩΤΟΣ»

Θες να νιώσεις σαν στο σπίτι σου; κανένα πρόβλημα…αλλά στο σπίτι σου σκουπίζεις ακαθαρσίες στον καναπέ σου; ΟΧΙ ΡΕ ΤΥΠΕ ΜΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!

10. Ο «ΕΠΙΚΛΙΝΗΣ»

Όντως τώρα; Καλύτερο τρόπο για να δείξεις ότι τους έχεις όλους γραμμένους δεν βρήκες από το να γέρνεις και να πιάνεις όλο τον χώρο; Κάθισε σαν άνθρωπος!

11. Ο «ΥΠΟΧΟΝΔΡΙΟΣ»

Έλα πες το. Δεν είσαι αναίσθητος..Όλοι το σκεφτόμαστε: «Τι περίμενες, μέχρι να φτάσουμε στη μέση ακριβώς από δύο σταθμούς – στάσεις για να σημάνεις τον συναγερμό;» Αντιλαμβάνεσαι πως αυτό καθυστερεί τη θεραπεία του -ωωω αισθάνεστε πάλι καλά; Θαύμα!
Κάνε μας την χάρη να μην ξαναχρησιμοποιήσεις το μετρό…ή απλά κατέβα στην επόμενη στάση και άντε στο καλό.
Χαλάρωσε, ένα κρυολόγημα είναι.
Από το Blogger.